Ha nem muszáj, ne melózzunk sokat, aztmondom... :)
Mirelit zöldségek: répa, borsó, zeller, ilyesmik...friss zöldségek: újhagyma vagy póré, zellerszár, zellerlevél, pár levélnyi spenót, mindez ízlés szerint felaprítva...vízzel felönteni úgy, hogy ellepje és még egy ujjnyi legyen rajta, majd jöhetnek a fűszerek, úgyismint só, bors, tárkony, bazsalikom, egy leveskocka (szigorúan a kábetűs, mert az emmbetűsnek plasztikíze van)...
Rotty...
Ha minden megfőtt (cirka tíz perc, maximum negyed óra), mehet bele a főzőtejszín, esetleg tejföl, ízlés szerint természetesen...az én ízlésem kb három-négy evőkanálnyival tökéletesen elégedett...a koronát az egészre egy negyed citrom leve teszi fel...
Jóétvágyat... :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.