Tejszínes zöldségleves

2008.07.17. 01:26

Ha nem muszáj, ne melózzunk sokat, aztmondom... :)

Mirelit zöldségek: répa, borsó, zeller, ilyesmik...friss zöldségek: újhagyma vagy póré, zellerszár, zellerlevél, pár levélnyi spenót, mindez ízlés szerint felaprítva...vízzel felönteni úgy, hogy ellepje és még egy ujjnyi legyen rajta, majd jöhetnek a fűszerek, úgyismint só, bors, tárkony, bazsalikom, egy leveskocka (szigorúan a kábetűs, mert az emmbetűsnek plasztikíze van)...

Rotty...

Ha minden megfőtt (cirka tíz perc, maximum negyed óra), mehet bele a főzőtejszín, esetleg tejföl, ízlés szerint természetesen...az én ízlésem kb három-négy evőkanálnyival tökéletesen elégedett...a koronát az egészre egy negyed citrom leve teszi fel...

Jóétvágyat... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kotyvasz.blog.hu/api/trackback/id/tr71571935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.